Alparslan Kuytul'dan itiraflar!

Suç örgütü lideri Alparslan Kuytul, iş insanı Koray Sarıçalı’ya zorla senet imzalattıklarını itiraf etti. Sarıçalı’nın kaçırılması davasında savunma yapan Kuytul, "senet imzalatılmış ama icra işlemi başlatıldı mı? Hayır!” dedi.

Alparslan Kuytul'dan itiraflar!

Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul, iş insanı Koray Sarısaçlı'nın kaçırılması davasında sanık sıfatıyla sorgulandı. Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Kuytul, Sarısaçlı'nın avukatı Adem Tural’a hakaret ederek savunmasına başladı. Kuytul, Tural'ın istihbaratçı olduğunu iddia etti. Suç örgütü lideri sıfatıyla yargılanan Kuytul, Sarısaçlı ve Tural'ın amacının "Furkan hareketini bitirmek" olduğunu söyledi.

ALPARSLAN KUYTUL'DAN İTİRAFLAR!


Alparslan Kuytul sorguda iş insanı Koray Sarıçalı’ya zorla senet imzalattıklarını da itiraf etti. Kuytul, rehin tutulduğu sürede Sarısaçlı'ya imzalatılan senetlerle ilgili "İmzalatılmış ama icra işlemi başlatıldı mı? Hayır!" dedi. Kuytul, davanın Furkancılara kurulmuş bir siyasi kumpas olduğunu ileri sürerek savcıyı ve mahkeme heyetini de hedef aldı. Duruşmada mütalaaya karşı savunma yapan tutuklu sanık Erol Ardıç, Sarısaçlı'nın kaçırıldığı anda olay yerinde olmadığını iddia etti. Tutuklu sanık Haydar Akoraler ve Yusuf Tapan da iddiaları reddederek tahliyelerini talep etti.

Alparslan Kuytul'dan itiraflar! - Resim : 2
Sorguda Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi başkanının suç örgütü lideri olarak yargılanan Alparslan Kuytul’a sürekli “Alparslan Hoca” diye hitap etmesi dikkat çekti. Mahkeme, dava dosyasındaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

# alparslan kuytul # furkan vakfı # mahkeme # dava # itirafçılar