MasterChef Türkiye 48. bölüm izle! MasterChef son bölüm full izle

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef için heyecan devam ediyor. İşte MasterChef Türkiye 48. bölüm izle linki. Masterchef son bölüm izle. Masterchef yeni bölüm izle...

MasterChef Türkiye 48. bölüm izle! MasterChef son bölüm full izle

Türkiye'nin sevilen yemek programı Masterchef 2022 bugün yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Masterchef yeni bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. 

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayınlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. 2018'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. Ardından 2019'da yayınlanan sezonunda Hazer Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

MASTERCHEF 48.BÖLÜM İZLE

# türkiye # ilk # eylül # MasterChef # masterchef dilan # masterchef mehmet yalçınkaya # masterchef şefleri # masterchef danilo zanna # MasterChef youtube # masterchef 48.bölüm izle # masterchef acun ılıcalı # masterchef fatmanur