Alparslan Büyük Selçuklu'da Fahriye Evcen'in yerine o isim geliyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol olan Fahriye Evcen'in artık yeni sezonunda yer almayacağı bildirildi. Peki yerine kim gelecek? İşte o isim...

Alparslan Büyük Selçuklu'da Fahriye Evcen'in yerine o isim geliyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona büyük bir kayıpla giriyor. Dizide Akça Hatun karakterini canlandıran ve kadın başrol oyuncusu olan Fahriye Evcen ikinci sezonda yer almayacak. Yaz ortasında diziden ayrılacağı belli olan Fahriye Evcen’in ikinci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

KAYRA ZABCI GELİYOR

Fahriye Evcen’in yarattığı boşluğu ise çok genç bir oyuncu dolduracak. Dizide hikayesiyle dikkatleri çekecek Seferiye Hatun’a Kayra Zabcı hayat verecek.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Fahriye Evcen'in yerine o isim geliyor - Resim : 1

KAYRA ZABCI KİMDİR? 

2006 yılından bu yana setlerde olan ve pek çok yapımda oynayan Zabcı, 2001 doğumlu. 5 yaşından itibaren oyunculuğa başlayan Kayra Zabcı, Gülperi dizisiyle dikkatleri çekmişti. Ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Yasemin olarak yer alan oyuncu, son olarak da Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde de rol aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile başlayan Büyük Selçuklu Devleti’nin hikayesinin anlatılma süreci, Sultan Alparslan’ın hikayesi ile geçen sezon devam etmişti. Yeni dönemde de yine Barış Arduç’un canlandırdığı Sultan Alparslan’ın hikayesi devam edecek.

# Bir # son # çok # Kayra Zabcı # Kayra Zabcı kim # Kayra Zabcı kimdir # Kayra Zabcı yaş # Kayra Zabcı yaşı # Kayra Zabcı dizileri # Kayra Zabcı hangi dizilerde oynadı # Alparslan Büyük Selçuklu izle # Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon # Alparslan Büyük Selçuklu fragman