CANLI MAÇ İZLE | Everton - Liverpool canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Everton ile Liverpool, Goodison Park'ta karşı karşıya geliyor. Everton - Liverpool maçı nereden izlenir? Everton - Liverpool maçı 11'leri neler? Everton - Liverpool maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Everton - Liverpool canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Everton ile Liverpool arasında oynanacak.

Ev sahibi Everton yeni sezonun ilk maçında sahasında Chelsea'ye 1-0 kaybetmişti. İkinci hafta da deplasmanda Aston Villa'ya 2-1 kaybeden Everton, ligdeki ilk puanını 3. hafta kendi sahasında Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldığı maçın sonunda kazandı. Ligdeki 4. maçında Brentford deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Everton, 5. hafta maçında da Leeds United ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ligde 3 puana sahip Everton, 17. sırada yer alıyor.

Liverpool sezonun ilk maçında deplasmanda Fulham ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin ikinci haftasında sahasında Crystal Palace'ı ağırlayan Kırmızılar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Manchester United karşısına çıkan Liverpool, rakibine 2-1 kaybetti. Liverpool ligin 4. haftasında oynadığı Bournemouth karşılaşmasını ise 9-0 gibi tarihi bir skorla kazanmasını bildi. Liverpool, son maçında ise sahasında Newcastle United'ı son dakikada bulduğu golle 2-1 geçmeyi başardı. 8 puanı bulunan Liverpool ligde 5. sırada yer alıyor.

EVERTON - LİVERPOOL 11'LER

Everton: Pickford, Patterson, Coady, Tarkowski, Mykolenko, Davies, Onana, Iwobi, Maupay, Gordon, Gray

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Elliott, Carvalho, Salah, Diaz, Nunez

EVERTON - LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 14.30'da başlayacak Everton - Liverpool maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

EVERTON - LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# ingiltere # Bir # liverpool # ilk # son # everton # BeIN Sports # canlı maç izle # premier lig izle # canlı maç son dakika # everton liverpool # izle maç # izle maç canlı # premier lig izle canlı # liverpool canlı maç izle