Üç Kız Kardeş 17.bölüm full izle! Üç Kız Kardeş son bölüm izle tek parça

Üç Kız Kardeş 17.bölüm yayımlandı mı? Üç Kız Kardeş son bölüm çıktı mı? Üç Kız Kardeş 17.bölüm full izle...

Üç Kız Kardeş 17.bölüm full izle! Üç Kız Kardeş son bölüm izle tek parça

Kanal D ekranlarında yeni sezon bölümleriyle ekranlara geri dönen Üç Kız Kardeş dizisi, Salı akşamları saat 20.00'de yayınlanmaya devam ediyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evlerini kaybetme tehlikesi yaşayan Nesrin ve Sadık bir kez daha yıkılırlar. Annesinin acımasızca bu kötülüğü yapmasına öfkelenen Somer, Kalender ailesinin yanında yer alır. Bu durum anne oğulu bir kez daha karşı karşıya getirir. Bu konuda oldukça gururlu bir tavır sergileyen Sadık, Türkan ve Somer’in mutluluğuna gölge düşmemesi için çabalar.

Türkan ve Somer her şeye rağmen yan yanadır. Somer annesinden vazgeçerek Türkan’la olmayı seçmiştir. Aynı zamanda Sadıkların evlerini kaybetmemesi için elinden geleni yapar.

Rüçhan, Mine’nin şikayetçi olmaması için harekete geçer. Mine artık Nihat’ın esiri olmuştur. Somer’in de Türkan’la mutlu bir yola girdiğine emin olunca iyice deliye döner.

Somer’i artık kaybettiğini düşünen Rüçhan boş durmaz önce Türkan’ı sıkıştırmaya başlar. Mine’yi de bu konuyu dolduruşa getirir.

Nesrin, Rüçhan’ın artık kızını üzmesine izin vermeyecektir. İki anne yüzleşir ve Nesrin büyük bir yıkım yaşar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# kanal d # Bir # Üç Kız Kardeş ne zaman başlıyor # kanal d canlı yayın # Üç Kız Kardeş 17.bölüm izle # Üç Kız Kardeş son bölüm izle