PKK'dan kurtuldu TGB'ye üye oldu: Diyarbakır Annesi Ayşegül Biçer’in oğlu Mustafa Biçer TGB'ye katıldı

Diyarbakır Annesi Ayşegül Biçer’in oğlu Mustafa Biçer TGB'ye katıldı. Biçer, 3 yıl önce terör örgütü tarafından dağa kaçırılmıştı.

PKK'dan kurtuldu TGB'ye üye oldu: Diyarbakır Annesi Ayşegül Biçer’in oğlu Mustafa Biçer TGB'ye katıldı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan vatan ve evlat nöbetinin öncülerinden olan Ayşegül Biçer, geçtiğimiz aylarda evladına kavuşarak pek çok aileye umut olmuştu.

3 yıl önce terör örgütü tarafından dağa çıkartılan Mustafa Biçer, ailesinin kararlı mücadelesinden güç alarak örgütün elinden kurtuldu. Mücadeleye HDP kapatılana ve tüm aileler evlatlarına kavuşana dek devam edeceğini söyleyen Ayşegül Biçer, “Evlatlarımız Kandil’i yıka yıka dönüyor!” demişti.

4 Ağustos günü ailesine kavuşan Mustafa Biçer, o günden beri HDP önündeki ailelerin mücadelesine destek vermeye başladı. Evlat nöbetinin üçüncü yılının ilk gününde Biçer ve ailesi TGB ile bir araya geldi.

“BİZ MİLLETİMİZE SIĞINDIK”

Bugün o umudun sembol ismi Ayşegül Biçer’in oğlu Mustafa Biçer, TGB’nin Diyarbakır ailelerine yaptığı ziyaret sırasında TGB’ye üye oldu. Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz diyen Mustafa Biçer, HDP/PKK tarafından dağa kaçırılan gençlere “Geri dönün, teslim olun.” çağrısı yaptı. “Hepinizin yardımları var, hepiniz ailemize destek oldunuz. Biz yokken de biz varken de ailemizin yanında oldunuz. Size çok teşekkür ederiz. Daima yanımızda durdunuz. Oradaki gençlere de çağrımızdır, onlar da dönsünler.

Bizi teslim olamayalım diye zorla televizyonlara çıkardılar. Biz milletimizin şefkatine sığındık. Şimdi annemin yanındayım. Allah’ın izniyle okuluma gideceğim, devlet de bize yardım ediyor, her türlü imkânı sunuyor. Keşke herkes gerçekleri görse, gelip teslim olsa. Diğer ailelerin çocukları da bizim geldiğimizi görsünler, onlar da gelsinler.”

# pkk # diyarbakır # terör # tgb # terör örgütü üyeliği # umut # evlat # Üye # Ayşegül Biçer # mustafa biçer # HDP Diyarbakır İl Başkanlığı