SADAT'ın ilginç iş ilanı!

İrtica nedeniyle ordudan atılan askerlerin kurduğu SADAT'ın internet sitesinde, ilginç bir ilan yer aldı. "Rus tankı ve Hummer jeep tamir etmek için Arapça bilen teknisyen aranıyor" duyurusu yapıldı. Tarif edilen araçların Irak ve Suriye'deki savaşlarda kullanılması ile Arapça bilme şartı, "SADAT IŞİD'e mi çalışıyor" sorusunu gündeme getirdi.

İrtica nedeniyle Türk Ordusu'ndan atılan askerlerin kurduğu savunma şirketi SADAT, yine ilginç bir ilanla gündeme geldi.

SADAT'ın internet sitesinde yer alan duyuruda, "Rus tankı ve Hummer jeep tamiri için Arapça bilen teknisyen arandığı" belirtildi. Duyuruda, teknisyenlerin dost ve müttefik ülkelerdeki onarım ve yenileme çalışmalarında görev yapacağı ifade edildi.

Rus tankları ve Hummer araçların Suriye ve Irak'ta ordu tarafından kullanılması ise dikkat çekiyor. IŞİD teröristleri, son olarak Suriye'de ele geçirdiği Rus tanklarıyla şov yapmıştı.

İlginç iş ilanı, "SADAT IŞİD'e mi çalışıyor" sorusunu gündeme getirdi.

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, daha önce Suriye'de savaşan terör örgütü ÖSO'yu eğitebileceklerini açıklamıştı.

SADAT şirketinin Irak ve Suriye'deki çatışmalara ilgisi bu kadarla da sınırlı değil. SADAT'ın danışmanlarından Emekli Tank Binbaşı Mustafa Bozgeyik'in, Mart 2014'te Suriye'nin Halep şehrindeki çatışmalarda öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Ulusal Kanal, şirketin daha önce de Gayri Nizami Harp eğitimi verecek personel aradığını gündeme getirmişti.

Haber: Emrah TAŞTAN

ulusalkanal.com.tr

# SADAT # irtica # ışid # sadat nedir # sadat çatışma # sadat eğitim # sadatı kim kurdu # ahmet tanrıverdi # sadat saldırılar # sadat gladyo # SADAT IŞİD # Gayri Nizami Harp eğitimi