Prof. Dr. Emin Gürses: ''Cumhurbaşkanı güvende değil''

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gürses, 2 bakan ve 1 başkanın Sedat Peker operasyonlarını kullanarak ülke yönetimini ele geçirme çabasında olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Emin Gürses: ''Cumhurbaşkanı güvende değil''

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin GürsesUlusal Kanal'da Sezim Özadalı Sungur'un sunduğu İşin Aslı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Gürses, 2 bakanın ve 1 başkanın CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunu bahane ederek yönetimi ele almayı planladıklarını söyledi:

- Cumhurbaşkanı güvende değil. Bu operasyonlarda Tayyip Erdoğan'a ulaşırlarsa ne yapacaklar biliyor musunuz? Bir bakan var, bir bakan daha var adlarını vermeyeyim şimdi bir de bir başkan var bir yerde. Bunların üçü bir araya gelecekler, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi değildir.'' diyecekler, kendileri ülkenin yönetimini almayı düşünüyorlar. Alırlarsa bu millet onları 24 saatte hapse atar.

Sezim Özadalı Sungur'un ''İddia mı, böyle bir şey mi var?'' sorusuna Gürses net cevap verdi. Gürses bu üç kişinin ABD'nin desteğini aldıklarını da belirtti:

- İddia olur mu? Var tabii.

- Reis'e haber gönderdik de buradan da söyleyelim. Böyle çalışmalar var. ABD'de bunlara destek veriyor. 'Siz yavaş yavaş piyasayı temizleyin.'

Gürses, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik operasyonun Cumhurbaşkanı'na dayandırılmak istendiği ve yönetimin ele geçirilmesi halinde milletin ayaklanması gerektiğini ifade etti:

- Bu 5 ton uyuşturucu meselesi, saraya maraya dayanırsa bu üç kişi, ABD ile bağlantısı olan adamlar 'Çok kıymetli Erdoğan'ımız biraz dinlenecek biz yöneteceğiz ülkeyi' dedikleri an milletin ayaklanması lazım. Bu yasa dışı bir iştir. Millet izin vermez.

# bakanlar kurulu # operasyon # cumhurbaşkanı # cumhurbaşkanlığı # ulusal kanal # yönetim # hükümet # bakan # recep tayyip erdoğan # iddia # sedat peker # emin gürses # saray # prof. dr. emin gürses