Fenerbahçe'ye Christian Kouame Teklifi! Oyuncu İle Görüşmeler Başladı!

Fenerbahçe'ye Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Fildişili sol kanat oyuncusu Christian Kouame teklif edildi. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor.

Fenerbahçe'ye Christian Kouame Teklifi! Oyuncu İle Görüşmeler Başladı!
Fenerbahçe'ye Christian Kouame Teklifi! Oyuncu İle Görüşmeler Başladı!

İsmail Kartal'ın yönetimden kanat takviyesi talep etmesinin ardından Sarı-Lacivertli kurmaylar düğmeye basmıştı. Çalışmalar devam ederken Fenerbahçe sürpriz bir teklifle karşı karşıya kaldı.

Fenerbahçe'ye Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Fildişili sol kanat oyuncusu Christian Kouame'nin teklif edildiği öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Kouame'nin satışına Fiorentina'nın da sıcak baktığı ifade ediliyor.

Piyasa Değeri 12 Milyon Euro

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olmasına karşın sözleşmesinin son senesini geçiren Kouame'nin çok daha uygun bir maliyetle kadroya katılabileceği ifade ediliyor. Kouame'nin 2019'daki piyasa değeri ise 22 milyon Euro'ydu.

Görüşmeler Başladı

25 yaşında ve 1.85 boyunda olan Kouame 20 kez giydiği Fildişi Milli Takım forması ile 2 kez fileleri havalandırdı. Sol kanat dışında sağ kanat ve santrfor mevkilerinde de oynayabiliyor. Kouame, bu sezon Fiorentina formasıyla 13 maçta forma giydi. Kouame için Fenerbahçe ile Fiorentina arasında temasın sağlandığı ve görüşmelerin başladığı öğrenildi.

# fenerbahçe # Fiorentina