İyi Parti'ye verilen her oy PKK'ya gidecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İyi Partili Müsavat Dervişoğlu’nun “MHP’ye oy veren AK Parti’ye oy vermiş sayılacak” sözlerine “İyi Parti’ye verilecek her oy PKK’ya gidecek” ifadeleriyle karşılık verdi. MHP düşmanlığının arkasında millet iradesini parçalamak olduğunu belirten Yalçın, 6’lı masayı da “Amerikancı bağlaşıklar takımı” olarak niteledi.

MHP’YE VERİLEN OYLAR AK PARTİ’YE VERİLMİŞ SAYILACAK’

MHP olmasaydı AK Parti bugün iktidarda olamayacaktı. MHP’ye verilen oylar AK Parti’ye verilmiş oylardan sayılacak.”

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun açıklamalarına MHP’den yanıt geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İyi Parti’ye verilen oyları PKK’ya gideceğini söyledi. 6’lı masaya “Amerikancı takım” dedi.

MHP düşmanlığı, İP’in ve içinde yer aldığı Amerikancı bağlaşıklar takımının millet iradesini parçalamak üzere yüklendiği ihanet misyonunu milletten gizlemeye yetmez. İP’e verilecek her oyun CHP- HDP-PKK’ya gideceği gerçeğini ise hiç değiştirmez.


İyi Parti’nin ‘Ülkücülükten azma, milliyetçilikten bozma, omuzu düşük sahte kabadayılarla’ doluğunu belirten Yalçın, “Hemen hepsinin sermayesi inkâr ve reddiye, marifeti MHP muarızlığı…” ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı, İyi Partili Dervişoğlu’nun da ‘PKK musahibi’ olduğunu dile getirdi.

İP’in müseccel cambazlarından HDP yâranı, PKK musahibi Müsait Dervişoğlu; gittiği her yerde yeni yol arkadaşlarına methiyeler dizip MHP’yi var gücüyle taşlıyor. Makamından alınmaması için eteğine yapıştığı İP Müdiresine şirin görünmeye çabalıyor. Müsait Dervişoğlu; yetiştiği kapıya ürürken sadece tıynet ve meşrebini izhar etmiyor, aynı zamanda İP’in politikada giydiği fitne ve tefrika gömleğini de cömertçe teşhir ediyor.


5 tivit ile İYİ Parti’ya karşılık veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’ye dönük saldırılar, partimizin millet nezdindeki itibarını zedeleyemez. FETÖ’den mülhem yalan ve safsatalar, karalama kampanyaları, MHP’nin siyaset iklimindeki özgül ağırlığına zarar veremez” ifadelerini kullandı.

# chp # fetö # pkk # mhp # ak parti # hdp # İyi Parti # parti # siyaset # semih yalçın # Müsavat Dervişoğlu