Antalya'da Üretim Devrimi Kurultayı

Antalya’da Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanlığı, Kaledran Mahallesinde Üretim Devrimi Kurultayı düzenledi. Anamurlu ve Gazipaşalı üreticiler bir araya geldi, bölgenin üretim sorunları masaya yatırıldı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, Üreticilerin Milli Hükümetinin çözümlerini, çiftçilerle buluşturdu.

Yaş sebze ve tropikal meyve üretim merkezi Antalya’nın Gazipaşa ilçesinin Kaledran Mahallesinde, Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nca Üretim Devrimi Kurultayı düzenlendi. Anamurlu ve Gazipaşalı üreticilerin bir araya geldiği kurultayda, bölgenin üretim sorunları ve talepleri masaya yatırıldı. Üreticilerin kurultaya ilgisi yoğun oldu.

Kaledran Kültür Derneği Başkanı Üretici Bilal Şahin, tarımsal üretimin önemini vurguladı.

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, yetkililere ‘üretimin yolunu aydınlatın’ çağrısı yaptı.

Anamur Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye yönelik tarım nüfusunu küçültme dayatmalarının yıkıcı etkilerini anlattı.

Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkan Yardımcısı Serkan Altın, yeni Hal Yasasını eleştirdi.

Ziraat Mühendisi Üretici Yavuz Çetin, bölge üretiminin zorluklarını anlattı.

Yüksek Ziraat Mühendisi Üretici Kamil Körhasanoğlu, planlamaya dayalı ve doğru tarım siyasetleri ile Türkiye’nin esas üretim gücünün ortaya çıkacağını belirtti.


Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, Vatan Partisi'nin Üretim Devrimi Programı ile üreticilerin sorunlarına kalıcı çözüm getireceğini belirtti.

Üsküplü, komşularla işbirliği vurgusu yaptı.

# türkiye # antalya # vatan partisi # avrupa # oldu # üretim # Tarım # üretim devrimi # Üretim Devrimi Kurultayı