Gürcistan polisinden Türk basketçilere saldırı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, Gürcistan-Türkiye maçının ardından soyunma odası koridorunda Gürcistan polisinin şiddetine uğradıklarını söyledi. FIBA'ya seslenen Onan, "Kamera görüntüleri izletilmezse turnuvadan çekiliriz" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, Gürcistan-Türkiye maçının ardından soyunma odası koridorunda Gürcistan polisinin şiddetine uğradıklarını söyledi. FIBA'ya seslenen Onan, "Kamera görüntüleri izletilmezse turnuvadan çekiliriz" dedi. Onan açıklamalarında şunları aktardı:

- Hidayet başkanla da konuştuk. Güvenlik gelsin belli ki korumayacaklar. Bütün kameraları getirecekler, bakalım ne olmuş. Maçta kural hatası da var. Nereden baksanız, tutulacak hiçbir tarafı yok.
Furkan koridorda kondisyonerle giderken saldırıya uğradı. Buradan FIBA'ya sesleniyorum! Kimseyi aptal sanmasınlar, o koridordaki tüm kamera kayıtlarını dakika dakika bizim önümüze getirecekler. Eğer getirmezlerse, başkanla da konuştum biz bu turnuvayı terk ederiz.
# türkiye # basketbol # Gürcistan # polis saldırısı