Kayseri'de kasaplar sucuk mesaisinde

Kayseri'de kasaplar sucuk mesaisinde. Bayramın son gününde sucuk imalatı yapan işletmelerde yoğunluk yaşandı. Kurban etinden sucuk yapmak isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tuttu.

Kayseri'de kasaplar sucuk mesaisinde

Kurban etinden sucuk yapmak isteyenler, bayramın son günlerine doğru soluğu kasaplarda alıyor. Suçuğun başkenti olan Kayseri'de kasaplar sucuk mesaisine başladı.

Kentte 200 yıldır sucuk imalatı yapan bir ailenin beşinci kuşak temsilcisi Mehmet Dayıoğlu yüzlerce yıllık bir kültürü yaşattıklarını dile getirdi.

Bayram nedeniyle çevre illerden bile Kayseri'ye suçuk yapımı için gelenler var.

Yaklaşık 30 ton sucuk doldurduklarını söyleyen Dayıoğlu doğru suçuk yapımını anlattı.


ulusal.com.tr
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.