Her bütçeye uygun 2023'ün en iyi akıllı saat modelleri

Giyilebilir teknolojik cihazlar, hızla insan yaşamında yer edinmeye devam ediyorlar. Gelişen teknoloji, bu cihazların daha çok yaygınlaşmasını sağlıyor. Bundan dolayı bizler de bu yazımızda sizler için en iyi akıllı saat önerileri listesi hazırladık.

Haberin devamı için tıklayınız

Imilab KW66

Imilab KW66, ülkemizdeki en uygun fiyatlı akıllı saatlerin başında geliyor. Saat fiyatına göre bulundurduğu özelliklerle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Saat oldukça klasik ve sade bir tasarıma sahip. Bu fiyat aralığındaki saatler genellikle güzel bir tasarıma sahip değil. Ancak Imilab KW66, tasarımıyla çoğu kişiyi memnun edecektir.

Saatte 1.28 inç HD bir ekran mevcut. Bunun yanı sıra saatin 340 mAh bir bataryası var. Bu batarya bu fiyat aralığındaki bir saat için gayet yeterli. Tabii ki akıllı saatlerde insanlar donanımdan çok özelliklere bakıyorlar. Saatte 13 tane spor modu bulunuyor. Bunun dışında saatin kalp atış hızı izleme, nabız ölçme gibi temel özellikleri de var. Ancak sesli görüşme yapamıyorsunuz. Bu da giriş seviyesi bir akıllı saat için gayet normal bir durum.