Milan 1-2 Napoli | Milan - Napoli maç özeti izle | Milan - Napoli golleri

İtalya Serie A'nın 7. haftası Milano'da nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Milan deplasmanına konuk olan Napoli, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. İşte Milan - Napoli maçına ait detaylar, maçın özeti ve goller...

Abone ol

İtalya Serie A'nın 7. haftasında Milan ile Napoli, Stadio Giuseppe Meazza'da karşı karşıya geldi.

MİLAN - NAPOLİ MAÇ ÖZETİ! MİLAN - NAPOLİ MAÇI GOLLERİ

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısına konuk ekip golle başladı. Napoli, 55. dakikada Matteo Politano’nun penaltıdan attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

69. dakikada Milan'ın Fransız golcüsü Olivier Giroud, mücadeleye eşitliği getiren golü attı. Konuk takım, 78. dakikada Giovanni Simeone ile bir gol daha bularak karşılaşmada yeniden 2-1 üstün duruma geçti.

Başka gol olmayınca Napoli, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Milan’ı kendi sahasında yenerek önemli bir galibiyet aldı.

Goller: Dk. 55 Politano, Dk. 78 Simeone (Napoli) Dk. 69. Giroud (Milan)

Bu sonuçla Napoli, puanını 17 yaptı ve ligde liderliğini sürdürdü. Milan ise bu sezonki ilk yenilgisini kendi seyircisi önünde aldı. Kırmızı-siyahlılar, puan tablosunda 14 puanla 5. sırada yer aldı.

MİLAN - NAPOLİ MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Türkiye - Lüksemburg maçını hangi hakem yönetecek? Türkiye - Lüksemburg maçının hakemi kim? Spor Hatayspor'un yeni teknik direktörü Volkan Demirel oldu Spor Mustafa Dağıstanlı kimdir? Mustafa Dağıstanlı neden öldü? Hastalığı ne? Spor Eski milli sporcu Mustafa Dağıstanlı hayatını kaybetti Spor