Finalde 2 Türk takımı

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda, İsviçre temsilcisi Volero'yu mağlup eden Vakıf Bank, Dörtlü Final'e yükselmeyi garantiledi. VakıfBank, Dörtlü Final'de yine bir Türk temsilcisi olan Eczacıbaşı VitrA kozlarını paylaşacak.

Abone ol

VoleybolKadınlar CEVŞampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda iki Türk takımı karşılaşıyor. Eczacıbaşı VitrA'dan sonra VakıfBank da finali garantiledi.

Vakıfbank, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre temsilcisi Volero'yu ağırladı. Rakibini 2 set alarak mağlup eden VakıfBank, Dörtlü Final'e yükseldi.

Rus ekibi Dinamo Moskova da konuk ettiği İtalyan temsilcisi Liu Jo Nordmeccanica'yı 3-0 yenerek Dörtlü Final'e yükseldi.

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final, 22-23 Nisan'da İtalya'nın Treviso şehrinde oynanacak.

Dörtlü Final eşleşmesinde ise iki Türk temsilcisi VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA kozlarını paylaşacak. Dinamo Moskova ise yarı finalde İtalya'nın Imoco Volley takımı ile karşılaşacak.

ulusalkanal.com.tr

Vali Şahin'den Aziz Yıldırım'a ziyaret Spor Denizlispor'un ismi değişti Spor PFDK'dan Okan Buruk'a 3 maç ceza Spor Onur ve Castillo'nun formaları müzede sergilenecek Spor