1 Nisan Pazartesi bütün okullara seçim tatil mi? Yarın resmi tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı yok mu?

Son dakika... MEB'e bağlı tüm eğitim kurumları, 31 Mart seçimlerinden sonra okulların hazır hale getirilmesi amacıyla 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildi. Oy verme başlangıç ve bitiş saatleri de belli oldu. 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi, ancak resmi kurum ve kuruluşlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tüm devlet daireleri çalışacak, yani 1 Nisan resmi tatil değil

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı tüm eğitim kurumları, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından okulların hazır hale getirilmesi amacıyla 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildi.

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından okulların hazır hale getirilmesi amacıyla MEB'e bağlı tüm eğitim kurumları, 1 Nisan Pazartesi günü tatil olacak.

1 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi, ancak resmi kurum ve kuruluşlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tüm devlet daireleri çalışacak, yani 1 Nisan resmi tatil değil.

OY VERME SAATLERİ

Oy verme başlangıç ve bitiş saatleri şöyle:

"07.00 - 16.00: Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis.

08.00 - 17.00: Yukarıda adları yazılı illerin dışında kalan diğer illerde."

ulusal.com.tr

Karabük'ün Eflani ilçesinde 31 Mart 2019 Pazar yerel seçim sonuçları! Gündem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden seçim açıklaması Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Reyhan: İki seçenek de seçenek değildi Gündem Kırıkkale Delice Belediye Başkanı AKP'li Turgut Özdem kimdir Gündem