Kadir puanlamayı iptal etti! Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi kim oldu? (6-10 Ocak haftası) Temizlik Benim İşim final anı izle...

Hafta içi her gün yayınlanan Temizlik Benim İşim'de 6-10 Ocak haftasının kazananı belli oldu. 10 Ocak Cuma yayınlanan son bölümde kıyasıya rekabetin yaşandığı haftanın sonuna gelindi.

Abone ol

Son gün Asiye'nin yarıştığı programda verilen puanların hepsi 2 olunca programın sunucusu Kadir Ezildi tüm puanlamayı iptal etti. Puanlamada adaletsizlik olduğunu düşünen Ezildi'nin puanlarıyla haftanın birincisi belli oldu.

Haftanın birincileri 8 puan alarak Sevtap ve Nezaket oldu. Haftanın ikincisi 7 puanla Elif oldu. Haftanın sonuncuları ise yine aynı puanı alarak 6 puanla Fatma ve Seval oldu.

Sevtap ve Nezaket 10 bin liralık ödülü paylaştı.

TEMİZLİK BENİM İŞİM FİNAL ANI

ulusal.com.tr

Bugün TV8 yayın akışında ne var? 10 Ocak Cuma TV8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de hangi filmler var? Medya Bugün FOX TV yayın akışında ne var? 10 Ocak Cuma FOX TV yayın akışı.. Medya Bu akşam TV'de ilk kez yayınlanacak Warcraft filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Warcraft konusu ne? Film saat kaçta başlayacak? Medya Bugün Star TV yayın akışında ne var? 10 Ocak Cuma Star TV yayın akışı... Bu akşam Star TV'de hangi film var? Medya