Bakü'de Eternity-2019 tatbikatı sürüyor

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın katılımıyla düzenlenen, bilgisayar destekli komuta yeri tatbikatı devam ediyor

Abone ol

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın katılımıyla düzenlenen, bilgisayar destekli komuta yeri tatbikatı devam ediyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2 Eylül'de başlatılan tatbikatın dördüncü gününde, açık alanlarda bir dizi görevler icra edildi.

Tatbikat kapsamında Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı, Bakü-Tiflis-Erzurum Doğal Gaz Boru Hattı ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattının güvenliğinin sağlanması ve olası terör saldırılarının önlenmesi için yapılan temsili görevler başarıyla hayata geçirildi.

Eternity-2019 tatbikatı yarın sona erecek.

Tunceli'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasak Gündem Son dakika haberleri! Yenikapı'ya getirilen araçlar ile ilgili AK Partili Mehmet Muş'tan ve Tevfik Göksu'dan açıklamalar Gündem Son dakika haberleri! 5 Eylül 2019 Perşembe gelişmeleri! MHP milletvekilinden Eymen bebek açıklaması! "Toplumsal cinnet var durdurmalıyız" Gündem Emine Erdoğan: Medeniyet değerlerimizi yeniden hatırlama vaktidir Gündem