Narin Reyhan'ın durumunu öğrendi! Yemin 241. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 242. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 1 Mayıs Cuma günü, 241. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 241. bölüm izle... Yemin 242. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 242. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Abone ol

Yemin dizisinde dün; Narin zorlu yatırıldığı masada uyanır. Bu sırada Emir'de verdiği karardan çok pişman olmuştur. Operasyon iptal olur. Emir, Reyhan'ın yanında pervane olsa da Reyhan hastaneden kaçar. Emir, karısının artık kendisini görmek istemediğinden çok korkar.

Narin ise Kemal'in yanından ayrılmamaktadır. Bu sırada Oya ve Pelin hep yan yanadır. Kemal ile Narin'in yakınlaşmasına engel olamamaktadırlar.

Narin, Reyhan'ın hayati tehlikesini öğrenir ve Emir ile Reyhan'a verdikleri karar yüzünden çok kızar.

YEMİN 241. BÖLÜM

YEMİN 242. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Ahem'den Gopi'ye romantik adım! Masum 5 Mayıs Salı 2020 43. bölüm fragmanı izle… Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya Bihaan babası ile karşı karşıya! Aşk Bir Rüya 76. yeni bölümde neler olacak? 5 Mayıs Salı 2020 Aşk Bir Rüya 76. bölüm fragmanı izle… Medya Tehlikeyle Flört filminin konusu ne? Tehlikeyle Flört filmi saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tehlikeyle Flört oyuncu kadrosu... Medya Cingöz Recai filminin konusu nedir? Cingöz Recai bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Cingöz Recai oyuncu kadrosu... Medya