Bakan Akar: Yeni bilgileri yakın zamanda açıklayacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN International'da Türkiye'nin Suriye'deki IŞİD operasyonuna değindi. Akar, IŞİD lideri Bağdadi'nin eşi ve kardeşinin yakalanmasıyla "yeni bilgileri yakın zamanda açıklayacağız" dedi.

Abone ol

Öldürülen IŞİD lideri el Bağdadi'nin eşi ve kız kardeşinin yakalanmasıyla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda ayrıntı açıklayacaklarını söyledi.

Bakan Akar, IŞİD'e karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Yakalanan IŞİD'lilerin iadesi de tartışma konusu. Akar, avrupa vatandaşı olan IŞİD'li teröristlerin iade edileceğini belirtti.

ulusal.com.tr

İstanbul Fatih'te 4 kardeş Cüneyt, Oya, Kamuran ve Yaşar Yetişkin'in ölü bulunması olayında yeni detaylar ortaya çıktı Gündem Son dakika haberleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ziyareti ile ilgili önemli açıklamalar ve UEFA'ya sert tepki Gündem Son dakika 8 Kasım 2019 Cuma Mevlid Kandili mesajları! Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili gecesi neler idrak edilir? Diyanet'ten Mevlid Kandili açıklaması Gündem Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak: Haber yüreğimizi yaktı! Çok üzgünüm Gündem