Elenen isimden şok iddialar... Gönüllüler adası karışacak! Survivor'da dün gece kim elendi? 31 Mart Salı 2020

Dün gece gönüllüler takımında gerçekleşen eleme gecesi olaylı bitti. Adaya veda eden Burak, Yunus Emre ile Barış'ın arasını açacak sözler söyledi.

Abone ol

Ünlüler takımı ile oynadıkları dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme gecesine gitti.

Gönüllüler takımının oyları ile ilk eleme adayı Yunus Emre oldu. Dün gece SMS birincisi olan Cemal Can ve ikinci olan Barış'ın seçimleri ile ikinci ve üçüncü aday da belirlendi.

Cemal Can eleme potasına Yasin'i gönderirken Barış eleme potasına Burak'ı gönderdi. SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim Burak oldu.

Burak elendiğinde ise adadaki sırları ifşa etti ve Yunus Emre'nin konseyden önce kendisine gelip Barış hakkında dedikodu yaptığını iddia etti.

Burak son olarak Barış'ı kendi takımlarını da karıştırmakla suçlayınca Yunus Emre lafa girip, "Asıl sen takımı karıştırıyorsun dostum" dedi. Burak ise "Ben takımı karıştırmadım bilinen şeyleri gün yüzüne çıkartmak istedim" diyerek kendini savundu.

SURVIVOR 34. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Kalk Gidelim'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim 102. bölüm izle... Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı izle Medya Feyyaz'a büyük darbe! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle… Medya Tutunamayanlar'ın yeni bölümü yayınlanacak mı? Tutunamayanlar 12. bölüm izle… Tutunamayanlar 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Gopi'ye iftira atılıyor! Masum 10. bölüm fragmanını izle… Saath Nibhaana Saathiya(Masum) dizisinde bugün neler yaşanacak? 1 Nisan Çarşamba Masum özet… Medya