Aamir Khan filmi Dangal'ın konusu ne? Dangal oyuncu kadrosunda kim var? Dangal bu akşam saat kaçta ekranlara gelecek?

Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Dangal filmi 20.00'de ekranlara gelecek. Aamir Khan'ın başrolünü oynadığı Dangal filminin konusu ne? Dangal'ın oyuncu kadrosunda kim var?

Abone ol

Dangal filmi, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Geeta Phogat, çocukluklarından başlayarak güreş eğitimi alarak büyürler. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler olmuştur.

Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanarak güreşte bu dalda ödül kazanan ilk kadın güreşçi olurken, kız kardeşi Babita da gümüş madalyayı alır. Genç kadın güreşçiler başarıya giden yol boyunca sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalacaktır...

Yönetmenliğini Nitesh Tiwari'nin üstlendiği Hint yapımının başrollerinde Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh yer alıyor.

DANGAL FRAGMANI

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 15 Nisan 2020 Çarşamba Kanal7 yayın akışı... Yemin yeni bölüm mü? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 15 Nisan 2020 Çarşamba TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya FOX yayın akışı... 15 Nisan 2020 Çarşamba FOX ekranlarında ne olacak? Mirasyedi saat kaçta? Medya 15 Nisan 2020 Çarşamba Star yayın akışında bugün ne var? Star'da bugün hangi diziler yayınlanacak? Sevdim Seni Bir Kere var mı? Jet Sosyete yeni bölüm mü? Medya