Hem kazandı hem elendi! Gelinim Mutfakta kim elendi? 3 Ocak Cuma haftanın birinci olan ve elenen ismi açıklandı

Hafta içi her gün yayınlanan öğle kuşağının sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta 30 Aralık-3 Ocak haftasında elenen isim belli oldu. Haftanın birincisi ise 5 altın bileziği kazandı.

Abone ol

Gelinlerin yemek yaptığı ve kaynanaları tarafından tadılarak puan aldıkları yemek programında bu haftanın kazananı ve 5 altın bileği alan gelini 62 puanla Aydan oluyor.

Hafta toplamında en düşük puanları Özden-Burçin Saruhan ve Emine-Goncanur Bekir aldı. Gelinim Mutfakta'nın 86. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu; ama, sürpriz bir gelişme yaşandı!

Haftanın birincisi aynı şekilde elenen isim oldu. Aydan ve kayınvalidesi Hülya hanım yarışmadan kendi istekleriyle çekilerek programa veda eden isimler oluyor.

ulusal.com.tr

Ümit Martin Demiray ailesine kavuşma anı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ocak izle... Medya Sıfır Bir vizyona giriyor! Medya Hanife Gürdal son haliyle şaşırttı! Hanife Gürdal'ın Kemal Ayvaz'la evliliği ailesiyle arasını mı bozdu? Medya Türk İşi Dondurma filminin konusu ne? TV'de ilk kez yayınlanacak olan Türk İşi Dondurma oyuncu kadrosunda kimler var? Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil.... Medya