Van merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi

VAN merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınırken, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları ele geçirildi.

Abone ol

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Van, Antalya, Bayburt, Erzurum, Trabzon ve Uşak illerinde örgütün mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet üzerinde 'F.Gülen' yazılı saat, üzerinde 'F.Gülen' yazılı kalem, 3 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda fişek, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları, mesajlaşmada kullandıkları çok sayıda pusula kağıdı, örgütün toplantı fotoğrafları, örgütün propaganda yayınları ve dijital materyaller ele geçirildi. (DHA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı Gündem İlker Başbuğ, FETÖ'nün 'en büyük' silahını açıkladı Gündem Amerika'daki heyetten 'darbe girişimi' açıklaması Gündem TSK, Gara ve Şemdinli'deki PKK hedeflerini vurdu Gündem