Survivor'da eleme adayı belli oldu! Ersin bu akşam köpeği Mes'in haberini alacak...

Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme potasına bir takım arkadaşlarını gönderdi. Bugün yayınlanacak olan bölümün fragmanında ise Ersin Korkut'a köpeğinin vefat ettiği Acun Ilıcalı tarafından söylenecek...

Abone ol

Dün akşam ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda gerginlik tavan yaptı. Yasin ile Evrim arasında, Ardahan ile Sercan arasında gerilim tırmandı.

Yasin'in uyarılara rağmen Evrim'e bağırması oyundan atılmasına neden oldu.

Gönüllüler takımı eleme potasına ise Berkan'ı çıkardı. Böylece ilk eleme adayı belli oldu. Bir sonraki oyuna göre eleme adaylarının sayısı değişecek.

Bu akşam yayınlanacak olan 72. bölümde ise Acun Ilıcalı'nın bir haber verdiğini ve tüm yarışmacıların gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Bu haberin Ersin'in köpeği Mes'in ölüm haberi olduğu düşünülüyor.

SURVIVOR 72. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Gopi'den çılgın teklif! Masum 48. bölüm fragmanı izle… 10 Mayıs Pazar 2020 Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya Bihaan ilan-ı aşk ediyor! Aşk Bir Rüya 81. yeni bölümde neler olacak? 10 Mayıs Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 81. bölüm fragmanı izle… Medya Ulusal Kanal 11-17 Mayıs 2020 haftalık yayın akışı Medya Buket Aydın neden istifa etti? Medya