İçişleri Bakanlığı açıkladı! Kapan-2 Amanoslar Operasyonu başladı

Kapan-1'in ardından Kapan-2 başlatıldı. İçişleri Bakanlığınca Hatay'da, 585 jandarma, polis ve güvenlik korucusunun katılımıyla "Kapan-2 Amanoslar Operasyonu"nun icra edildiğini duyurdu. başlatıldı.

Abone ol

Kıran operasyonlarında büyük darbe alan PKK, bu kez de "Kapan"a alındı. Kapan-1'in ardından, Kapan-2 operasyonun düğmesine basıldı.

Açıklama İçişleri Bakanlığı'ndan yapıldı.

Hatay bölgesinde icra edilen "Kapan-2 Amanoslar Operasyonu"na, 585 jandarma, polis ve güvenlik korucusu katılıyor. Kapan operayonları, teröristleri etkisiz hale getirmeyi ve barınma alanları arasındaki geçişlerini engelleyi amaçlıyor.

Operasyon kapsamında bölücü terör örgütüne ait 3 odalı sığınakla, 3 depo tespit edildi, 1 el yapımı patlayıcı da imha edildi.

Dün de Mardin'de 915 jandarma, polis ve güvenlik korucusunun katılımıyla terör örgütüne yönelik "KAPAN-1 BAGOK" operasyonu başlatılmıştı.

ulusal.com.tr

Amiral Cem Gürdeniz yazdı: Doğu Akdeniz, Revizyonizm ve Yeni Osmanlıcılık Gündem Hakkari'de 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Gündem AFAD'dan İstanbul depremi açıklaması Gündem Sayısal Loto 11 Ocak 2020 çekiliş sonucu belli oldu! 6 bilen çıktı mı? Gündem