3 terörist etkisiz hale getirildi

Türk ordusunun Irak'ın kuzeyinde terörle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. Son olarak yapılan operasyonlarla, Pençe Yıldırım ve Zap bölgelerinde 2, Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım ve Zap bölgelerinde ve Barış Pınarı bölgesinde operasyonlar düzenlendi.

Pençe Yıldırım ve Zap bölgelerinde 2, Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Açıklama Milli Savunma Bakanlığından yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Terör ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde aralıksız devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım ve Zap bölgelerinde 2, Barış Pınarı bölgesinde 1 olmak üzere toplam 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı Gündem Liselerin boş kontenjanları ne kadar? Liselerin taban puanları kaç? Liselerin boş kontenjanları ve taban puanları açıklandı Gündem Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: ''Tunus'ta demokratik sürecin askıya alınmasını reddediyoruz'' Gündem MİT'ten PKK operasyonu: Sözde Hakurk lojistik alan sorumlusu Hakan Ateş etkisiz hale getirildi Gündem