Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu nedir? Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Bu akşam FOX ekranlarında yayınlanacak olan Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Başak Karahan filmde yer aldı mı?

Abone ol

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Filmin başrollerinde Batur, Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Başak Karahan ve Egemen Mustafa Almacı yer almaktadır.

HAYAL Mİ GERÇEK Mİ FRAGMANI

ulusal.com.tr

Çakallarla Dans 4 filminin konusu nedir? Çakallarla Dans 4 oyuncu kadrosu... Film bu akşam kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Köyden İndim Şehire filminin tamamını izle... Köyden İndim Şehire filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Bu akşam kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Kibar Feyzo filminin konusu nedir? Kibar Feyzo filmi tamamını izle... Kibar Feyzo bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Nitro Rush filminin konusu nedir? Nitro Rush'ın oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler var? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Medya