Son dakika emeklilikte yaşa takılanlar EYT haberleri! TBMM İçişleri Komisyonu Başkanvekili'nden açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, emeklilik bekleyen vatandaşların kademeli olarak emekli ettirilmesi ya da haklarının bir an önce verilmesi durumlarının takipçisi olacaklarını açıkladı

Abone ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, emeklilik bekleyen vatandaşlar ile ilgili açıklama yaptı.

Emeklilikte yaşa takılanlar, polisler, uzman çavuşlar, ek göstergeler ve memurların durumu ile ilgili konuşan Atay, Bengütürk'te değerlendirmelerde bulundu.

Sermet Atay, şunları söyledi:

"Polislerimizin, hemşehrilerimizin, tüm memurlarımızın haklarının iyileştirilmesi ile ilgili, emeklilik bekleyen arkadaşlarımızın kademeli olarak emekli ettirilmesi veya bunların haklarının bir an önce verilmesi gibi durumların Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde bahsettiği birçok konunun takipçisi olacağız."

ulusal.com.tr

15 Kasım 2019 Cuma bekçilik sözlü sınav mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik sözlü sınav mülakat sonuç sorgulama ekranına giriş! 2020 bekçilik maaşları belli oldu mu Gündem Son dakika 15 Kasım 2019 Cuma haberleri! KYK kredi burs başvuru sonuçları açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranına giriş yolu Gündem 27 ilde dev FETÖ operasyonu Gündem Sabahattin İsmail yazdı: Cumhuriyetimizin 36. Yıldönümünü, KKTC’ye inanmayan bir Cumhurbaşkanı ile kutlamak Gündem