Sermiyan Midyat Zümrüdüanka'nın kadrosuna katıldı

FOX TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka'nın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Sermiyan Midyat katıldı.

Abone ol

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Daha 9 bölümü ile ekranlara gelmesine rağmen reytinglerde üst sıralarda olan FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'ya ünlü oyuncu Sermiyan Midyat da dahil oldu.

Başrollerini Ceren Yılmaz ve Alp Navruz'un paylaştığı ve Nevşehir'de çekilen dizi koronavirüs tedbirleri nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Bu sırada dizinin kadrosuna güçlü bir ismin dahil olmasını sağlayan yapımcılar Sermiyan Midyat'ı kadroya dahil etti.

Sermiyan Midyat'ın dizide Mahir Özgüç karakterine hayat vereceği ve Mardin'den gelen Özgüç ailesinin lideri olacağı öğrenildi. Mahir, Hamit'in babası ve Nisan'ın da kocası, Demirkanların ise düşmanı olacak.

Dizinin çekimlerinin 20 Nisan'da başlaması bekleniyor fakat virüsün durumuna bağlı olarak tarih değişebilir.

ulusal.com.tr

Kuzey Güney ekranlara geri döndü! Kuzey Güney hangi gün hangi kanalda yayınlanacak? Medya Survivor'da Sercan ile Nisa aşk mı yaşıyor? Acun Ilıcalı açıkladı! Sercan, Barış'la bu yüzden mi kavga etti? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 9 Nisan Perşembe 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya var mı? Medya Bugün TV8 yayın akışında ne var? 9 Nisan Perşembe 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya