Gelinim Mutfakta haftanın eleneni kim oldu? (6-10 Ocak haftası) Cuma günü birincisi ve hafta birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 6-10 Ocak haftasının birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın eleneni kim oldu? Günün birincisi kim?

Abone ol

Hafta toplamında en düşük puanları Özden-Burçin Saruhan ve Emine-Goncanur Bekir aldı. Gelinim Mutfakta'nın 87. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu; ama, sürpriz bir gelişme yaşandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Goncanur Bekir ve Aleyna Pırlak aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı. Çeyrek altını kazanan isim Aleyna oldu.

Haftanın en yüksek puanını alarak birinci olan gelin ise 71 puanla Elif oldu. Elif ve Çiğdem ikilisi beş altın bileziğin sahibi oldu. Haftanın ikincisi ise Aleyna ve Macide ikilisi oldu.

En düşük puanı alan Emine ve Goncanur ikilisi oldu. 49 puanla yarışmaya veda eden Emine ve Goncanur'u 52 puanla Özden ve Burçin takip etti.

ulusal.com.tr

10 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Zuhal Topal'da haftanın kazananı belli oldu! Zuhal Topal 315. bölüm izle... Medya Gizem Karaca Şampiyon'un kadrosuna katıldı! Şampiyon 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şampiyon yeni bölüm ne zaman? Şampiyon 15. bölüm izle... Medya Kadın dizisi neden final yapıyor? Sevilen diziden şok karar! Kadın dizisi ne zaman final yapacak? Medya Biz Böyleyiz filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Biz Böyleyiz fragman izle... Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu... Medya