Kaan öldü! Sevdim Seni Bir Kere 88. bölüm tamamını izle... Sevdim Seni Bir Kere 9 Ocak son bölümünü izle...

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan dizide dün neler yaşandı? Ozan'ı yakalanmaktan kurtaracak tek kişi olan Kaan hastane odasında öldürülüyor.

Abone ol

9 Ocak Perşembe günü yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinin yeni bölümünde; Eylül'ü eve kilitleyen Yağız, Eylül'ün gitmesine izin vermez. Bu sırada polisler Ozan'ı tutuklamaya eve gelir. Ozan'ın masumluğunu ispat edecek tek kişi olan Kaan hastane odasında saldırıya uğrayarak öldürülür. Bu arada Eylül'ün Yağız'ın yanında olduğunu öğrenen Yağız'ın babası, Eylül'ü kaçırtır.

SEVDİM SENİ BİR KERE 88. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Elif Emre'ye olan aşkını haykırıyor! Beni Bırakma 364. son bölüm izle... 9 Ocak Perşembe son bölüm Medya İkimizin Yerine 490. yeni bölümde neler yaşanacak? İkimizin Yerine 490. bölüm fragmanı izle... (10 Ocak Cuma) Medya Emir, Adem Hoca'yı kıskanıyor! Yemin dizisi 159. son bölümün tamamını izle... Yemin dizisi 160. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Müjgan bebeğini mi düşürüyor? Bir Zamanlar Çukurova'da 49. bölüm özeti... Bir Zamanlar Çukurova 50. bölüm yeni fragman izle Medya