Zemheri 2. bölüm özeti... Zemheri'de neler yaşandı? Zemheri yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri ne demek?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Zemheri 2. bölümüyle, dün akşam, izleyicilerin karşısına çıktı. Ayaz ile Firuze'nin zorla ayrılan kaderini anlatan dizi de neler oldu? Zemheri 2. bölüm izle... Zemheri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Abone ol

Zemheri'nin dün akşam yayınlanan 2. bölümünde Firuze babasını kurtarmak için çabalamaya devam eder. Fakat bulduğu belgeler ona tokat gibi gelir. Babasını hapse attıran kişi Ayaz'dır... Firuze bu gerçekle şoka uğrar.

Ayaz'da Firuze'yi karşısında görmeyi beklememektedir, aklında bir sürü soruyla Firuze'nin karşısına dikilir. Bu yüzleşme ikisi için de çok zorlu olacaktır. Ertan bir yandan kazanın suçunu üzerinden atmak için hamlelerini büyütürken bir yandan Firuze'yi izler. Berrak ise Ayaz'la geleceğini kurgulamak isterken ailevi meselelerle karşı karşıya kalır.

Dizinin adı olan Zemheri, Arapça kökenli bir kelimedir. Kışın en soğuk dönemleri anlamına gelir.

ZEMHERİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

28 Ocak Salı yayında ne var? TV8'de bu akşam ne yayınlanacak? Medya Bugün FOX TV yayın akışında ne var? 28 Ocak Salı FOX TV yayın akışı... Bu akşam Savaşçı'nın yeni bölümü var mı? Medya Bugün Star TV yayın akışında ne var? 28 Ocak Salı Star TV yayın akışı... Bu akşam Star TV'de hangi dizi var? Çocuk final bölüm mü? Medya Yıldız Leyla ile Halit'i basıyor! Yasak Elma 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 66. bölüm özeti... Dün akşam neler oldu? Medya