Ermenistan'a ait bir SU-25 savaş uçağı düşürüldü

Dağlık Karabağ'da sıcak çatışmalar devam ediyor. Azerbaycan ordusu, 8 yerleşim birimini daha işgalden kurtardı. Ermenistan'a ait bir savaş uçağı düşürüldü. Cephane ve yiyecekleri tükenen Ermenistan güçlerinin birçok mevziden geri çekildiği bildirildi.

Abone ol

Karabağ'da işgal altındaki topraklarını kurtarmak için ilerleyişini sürdüren Azerbaycan Ordusu, Ermenistan güçlerine ağır kayıplar verdiriyor.

Zengilan bölgesinde Ermenistan'a ait bir Su-25 savaş uçağı düşürüldü. Hocavend'de ise Ermenistan ordusuna ait konvoy imha edildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 8 köyün daha Ermenistan'ın işgalinden kurtarıldığını açıkladı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdam, Hocavend ve Gubadlı yönlerinde devam ettiğini duyurdu.

Azerbaycan Ordusu'nun son operasyonlarda, Ermenistan güçlerine ait 4 "Grad" füze sistemi, 3 mühimmat dolu kamyon ve 5 otomobili imha ettiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Cephane ve yiyecekleri tükenen Ermenistan ordusuna bağlı bazı birliklerin cephelerden geri çekildiği bildirildi.

ulusal.com.tr

İzmir'e yurdun dört bir yanından yardım gönderildi Gündem Sağlık Bakanı Koca: ''Taviz vermemeliyiz'' Gündem Depremzedelerin yardım malzemelerini satan şahıs tutuklandı Gündem İran Genelkurmay Başkanı’ndan Orgeneral Yaşar Güler’e deprem mesajı Gündem