Ramo ilk bölüm izle... Ramo 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adanalı dizi Ramo çok tutacak!

Yeni dizi Ramo'nun 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekranlara gelmeye başlayan dizi dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısındaydı. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Ramo 1. bölüm izle... Ramo'nun konusu ne?

Abone ol

Ramo dün akşam ilk bölümüyle Show TV ekranlarındaydı. Adana'da, ailesiyle birlikte gayrimeşru işler yapan Ramo, patronuna isyan başlatmak ister. Fakat patronun kızı Sibel'le birbirlerine aşıktırlar. Ramo'nun yakın arkadaşı Boz, patrona karşı geri dönülmez bir hata yapınca, Ramo aşkı ve arkadaşı arasında seçim yapmak zorunda kalır. Arkadaşının hayatını seçen Ramo, Sibel'in ailesini öldürür. Bundan sonra en büyük düşmanı Sibel'dir.

RAMO 1. BÖLÜM İZLE

RAMO 2. BÖLÜM FRAGMAN

ulusal.com.tr

Bir cinayet daha ortaya çıktı! Müge Anlı 17 Ocak Cuma son gelişmeler... Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı? Medya Ulusal Kanal 20-26 Ocak 2020 yayın akışı Medya 19 Ocak Pazar günü TRT 1'de ne izlenecek? TRT 1 yayın akışı... Medya Bugün FOX TV yayın akışında ne var? 19 Ocak Pazar FOX TV yayın akışı... Bu akşam Savaşçı'nın yeni bölümü var mı? Medya