Şebnem Özinal'dan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne sert tepki: "Sanata ve sanatçıya verilen değer bu mu?"

Ünlü oyuncu ve program sunucusu Şebnem Özinal, tiyatro oyunu için gittiği Aydın'da büyük bir şok yaşadı. CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kültür merkezindeki kuliste tuvalet ve lavabonun pislik içinde olduğunu gören ve odanın ısıtılmadığını belirten Özinal olaya çok sert tepki gösterdi!

Haberin devamı için tıklayınız

TEKZİP

Ulusal adı altındaki https://www.ulusal.com.tr/kultur-sanat/sebnem-ozinaldan-chpli-aydin-buyuksehir-belediyesine-sert-tepki-sanata-ve-sanatciya-verilen-deger-bu-mu-15014634 tarihinde yayınlanan "Şebnem Özinal'dan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne sert tepki: "Sanata ve sanatçıya verilen değer bu mu?" başlıklı haberde gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanılmıştır.

"Aydın Kültür Merkezi adıyla belirtilen yer T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Aydın İl Kültür ve Turism Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile hiçbir şekilde igisi bulunmaktadır.

Sorumluluğumuzun olmadığı ve belediyemizle hiçbir ilgi ve alakası olmayan habere konu yerle ilgili olarak belediyemize karşı kamuoyunda yanlış ve yanıltıcı olarak algı yaratılmaya çalışılması kabul edilemez. Bu hususta yasal yollardan gerekli müracaatların olunacağını bildiririz."

Kamuoyunun bilgisine sunulur.