Rize'de FETÖ Operasyonu! 3 Kişi Gözaltına Alındı

Rize'de FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 1'i hükümlü 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Abone ol

Yurt içinde FETÖ'nün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Son olarak Rize'de de önemli bir operasyona imza atıldı. Operasyona ilişkin bilgiler, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

3 Kişi Gözaltına Alındı!

Rize'de, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ekipleri tarafından FETÖ'yle iltisaklı oldukları gerekçesiyle aranan kişilere yönelik çalışma gerçekleştirildi.

2 şüphelinin FETÖ'nün mahrem yapılanması içinde yer aldığı ve örgüt propagandasını yaptığı tespit edildi. "terör örgütü üyesi olma" suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan M.S.Ç ile 2 şüphelinin adreslerine termal kameralı dron desteğiyle operasyon düzenlendi.

Operasyonda söz konusu 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan M.S.Ç. adli makamlardaki işlemleri sonrası cezaevine gönderildi, diğer 2'si çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de Denizde Erkek Cesedi Bulundu Yurt Bugün Nerede Deprem Oldu? Hissedildi Mi? AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ne Göre Son Depremler... Yurt Bodrum'da 92 Düzensiz Göçmen Yakalandı Yurt 100'cü Yılda Atatürk'ün Yolunda! Yurt