CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Milan canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Chelsea ile Milan, Stamford Bridge'de karşı karşıya geliyor. Chelsea - Milan maçı nereden izlenir? Chelsea - Milan maçı hangi kanalda? Chelsea - Milan maçı 11'leri neler? Chelsea - Milan maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Milan canlı izle Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Chelsea ile Milan arasında oynanacak.

Ev sahibi Chelsea, grupta oynadığı 2 maçta henüz galibiyet almadı. Chelsea ilk maçında Dinamo Zagreb'e deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Chelsea ikinci maçında ise sahasında Salzburg ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanlı Chelsea, grupta son sırada yer alıyor.

Konuk ekip Milan ise grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Salzburg ile 1-1 berabere kalmıştı. İtalyan temsilcisi ikinci maçında ise sahasında Dinamo Zagreb'i 3-1 mağlup etmeyi başardı. 4 puanlı Milan, grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

CHELSEA - MİLAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Chelsea - Milan maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

CHELSEA - MİLAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# şampiyonlar ligi # chelsea # milan # Exxen izle # canlı maç izleme siteleri # canlı maç yayınları # chelsea milan # chelsea milan ne zaman # chelsea milan saat kaçta # chelsea milan hangi kanalda # exxen spor izle # exxen spor şampiyonlar ligi izle # 5 ekim çarşamba # canlı maç tv # çarşamba şampiyonlar ligi maçları izle