Kocaeli'nde maskesini doğru takanlara sürpriz karşılama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde maskesini doğru takan yurttaşlara tiyatro oyunu davetiyesi dağıtıldı. Karabük ve Sivas'ta hastalığı yenen vatandaşlar da alkışlarla taburcu edildi.

Kocaeli'nde maskesini doğru takanlara sürpriz karşılama

Yolda yürüyorlardı. Bir anda önlerine müzik eşliğinde fırladılar. Başlarından aşağıya da rengarenk kağıtlar yağdı. Sorumlu davranan örnek vatandaşlara tiyatro davetiyesi işte böyle dağıtıldı. Burası Kocaeli'nin İzmit ilçesi...

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında "Maskeni tak sanatsız kalma" etkinliği düzenlendi. Kentin en işlek yaya güzergahı olan Yürüyüş Yolu'na, maske kullanımına dikkati çeken görsellerin yer aldığı panolar yerleştirildi.

Maskesini doğru takanlara 2 kişilik oyun davetiyesi hediye edildi.

Kötü tablo karşısında iyi haberler de geliyor. Karabük'te 20 gün yoğun bakımda tedavi gören 46 yaşındaki sağlık çalışanı Kemal Kaynar, sağlığına kavuştu. Zorlu süreci geride bırakan Kaynar, alkışlarla servis odasına alındı.

Sivas'ta da 74 yaşındaki Sultan Çubukcu, üşüme, titreme ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu. Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine tedaviye alındı. Çubukcu, 5 günlük tedavi sonrası iyileşti. Hastaneden alkışlarla taburcu edildi.

ulusal.com.tr

kocaeli Sivas karabük Büyükşehir Belediyesi tiyatro izmit