Emre eski aşkıyla! Beni Bırakma 411. bölüm izle... 16 Mart Pazartesi 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 411. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 411. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Emre eski aşkıyla! Beni Bırakma 411. bölüm izle... 16 Mart Pazartesi 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 411. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Defne, Bora’nın babasını vurmuştur fakat bütün suç Bora’dadır. Bora, Defne’nin hapse girmemesi için elinden geleni yapsa da Defne bu durumdan çok etkilenir.

Esin, evine döndüğünde büyük bir şokla karşılaşır. Evi mahvolmuştur ve birisi o evde kalmıştır! Esin ilk çok korksa da odasına girdiğinde gizli defterinin alındığını görür ve bunu Arzu’nun yaptığını düşünür. Tarık’ın Orhan’ın oğlu olduğu yazılı defteri Arzu’nun delilleri yok etmek için aldığını zanneder fakat daha sonra evde Yeşim’i görünce olan biteni anlar. Yeşim ise defteri kendisinin aldığını rahatlıkla söyler.

Elif bebeğinin olmadığını öğrenince büyük bir çöküntü yaşar. Bünyesi bu acıya dayanamayınca Emre’nin önünde bayılır. Emre hemen hastaneye götürmek ister. Yanında ise Banu vardır…

Arzu, Tarık için çok endişelidir. Herkes, Arzu’ya destek olmaktadır. Fakat Tarık annesinden artık nefret etmektedir. Sıla’yı da alıp otele yerleşir.

Emre’nin, Elif’i götürdüğü hastanede eski arkadaşı İnci ile karşılaşır. İnci, hastalarını kurtarmaya kendini adayan pırıl pırıl bir doktordur.

Elif, muayene olurken Emre, İnci ile konuşmaktadır. İkili eski aşıklardır…

BENİ BIRAKMA 411. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma 16 Mart Pazartesi