16 Aralık 2016 İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu olması tahmin edilirken, gün içinde kar yağışı bekleniyor. Milyonlarca öğrenci ve veli okulların 16 Aralık Cuma günü tatil olup olmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği ile Vali Vasip Şahin'den 16 Aralık'ta İstanbul'da okulların kar tatili olup olmayacağına dair bir açıklama gelmedi. Soğuk ve karlı havanın Batı'ya kayması ile birlikte İstanbul'da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 16 Aralık 2016 günü İstanbul'da okullar tatil mi?

16 Aralık 2016 İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. İstanbul'da kar yağışı başlanmasıyla birlikte Okulların yarın (16 Aralık Cuma) tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerden kesin bir açıklama gelmedi.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Tüm yurt soğuk havanın etkisiz altında. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde okullar kar nedeniyle tatil ilan edildi. İstanbul'da milyonlarca öğrenci ve velinin cevabını aradığı okullar 16 Aralık cuma günü tatil mi sorusuna yanıt herhangi bir kurumdan gelmiş değil. İstanbul Valisi Şahin konu ile ilgili açıklama yaptığı anda haberimizden öğrenebilirsiniz. Kar yağışının etkisine göre 16 Aralık 2016 tatil konusu belli olacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 15 ARALIK İSTANBUL KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPILMADI

Öte yandan İstanbul'da 16 Aralık'ta okulların tatil olup olmayacağı yönünde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez haberimizi güncelleyeceğiz.

16 ARALIK'TA ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da 16 Aralık Cuma günü okulların tatil olup olmayacağına dair, Valilik, Büyükşehir Belediyesi veya İl Milli Eğitim Bakanlığından bir açıklama gelmedi.

ulusalkanal.com.tr