Elçin Sangu'ya hiç kimse katılmıyor

Ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun dizi oyuncuları hakkında söylediği 'pahalı amele' sözüne ünlü oyuncular karşıt tepki gösterdi.

Elçin Sangu'ya hiç kimse katılmıyor

Elçin Sangu, bir mekan çıkışı muhabirlere samimi açıklamalarda bulunmuş ve bu sene de dizi çekmeyeceğini belirterek, "Kimsenin sandığı gibi pırıltılı bir durum yok. Ben hep diyorum biz pahalı ameleleriz” demişti. Ünlü oyunculara 'pahalı amele' sözü soruldu bunun karşılığında Belçim Bilgin ve Kadir İnanır, Sangu'ya katılmadığı belirtildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Belçim Bilgin, “Elçin yıllardır dizi yaptığı için onun yorgunluğuyla öyle düşünüyor olabilir ama ben katılmıyorum. Her senaryoyu kabul etmediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Beğendiğim işi de aşkla yapıyorum" açıklamasını yaparak Sangu'ya katılmadığını ifade etti.

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre; Kadir İnanır, 'pahalı amele' sözü hakkında, "Öyle bir şey olur mu, daha baştan söyledik. Setlerin bu kadar uzun süreni olmaz, geri dönüşünün çok kötü olacağını ben bunu üç dört sene evvel de söyledim. Yani yabancıya film satıyoruz, bizim bir gece de oynadığımız diziyi onlar üç bölüm yapıp oynatıyor. Orada da zarardayız yani"

ulusal.com.tr

# Kadir İnanır # belçim bilgin # Elçin Sangu