152 ada Vatandır!

Vatan Partisi, Aydın açıklarında bulunan 152 Adamızın Yunanistan tarafından işgali için miting düzenliyor

152 ada Vatandır!

2004 yılından bu yana ülke gündeminde yer alan, önemli bir kısmı Aydın açıklarında bulunan 152 adamızın Yunanistan ve AB tarafından işgal edilmesi hakkında Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı tarafından bir miting düzenleniyor.

Daha önce Avrupa Birliği Türkiye delegasyonu ile de görüşen Vatan Partisi bu hususta olumsuz geri dönüş aldıklarını, başta Aydın sınırları içindeki Eşek adası olması olmak üzere, Ege’de bulunan ve sahipliği herhangi bir anlaşma ile yabancı devletlere devredilmemiş ada ve adacıkların Yunanistan, AB ve Letonya tarafından işgal edildiğini bildirdi.

HALKIN İLGİSİ YOĞUN

26 Nisan Pazar günü, Saat 15:00’te, Kuşadası El Heykeli önünde, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in konuşacağı “152 Ada Vatandır.” mitingi için Vatan Partisi üyeleri Aydın’da sesli ve yazılı bilgilendirmeler yapıyor.

Aydın Atatürk Kent Meydanı önünde bir imza masası açan Vatan Partisi, Aydın halkından 152 adanın işgaline karşı hükümeti ve bürokratları göreve davet eden binlerce imza topladı.

Tüm yurttaşları mitinge davet eden Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak şöyle konuştu: “152 adamız işgal altında"

Türkiye, batısından kıskaca alınarak doğuda teslim alınmak isteniyor. Yunanistan'ın ve AB'nin Lozan'ı çiğneyerek Aydın'a bağlı Eşek ve Bulamaç adaları dahil 152 adamızı işgal etmesine seyirci kalamayız. Efeler diyarı Aydın'ın vatansever halkına çağrımızdır; 26 Nisan'da Kuşadası'nda buluşarak gücümüzü gösterelim.

BİZ bu oyunu bozarız!

26 Nisan 2015 Pazar / Saat 15.00

Kuşadası El Heykeli önü

vatan partisi Doğu Perinçek ab lozan emre albayrak 152 ada