Esra Erol'da bugün 20 Şubat Perşembe neler oluyor? Esra Erol'da izle

Esra Erol'da programının bugünkü bölümünde neler yaşanıyor? Esra Erol özet... Esra Erol'da 20 Şubat Perşembe canlı takip et...

Esra Erol'da bugün 20 Şubat Perşembe neler oluyor? Esra Erol'da izle

Esra Erol'da bugün; Perihan Hanım, velayeti kendisinde olan üç çocuğunun dini nikâhlı eşi Tahir Karagöz tarafından kaçırıldığını ve 2 yıldır çocuklarını göremediği iddiasıyla stüdyomuza geldi. Perihan Hanım, eşinin mal varlığı olduğunu ve kendisinin de babasından yana maaşı olduğu için resmi nikâh yapmadıklarını belirtti.

Hakverdi Bey, eşinin 29 Ocak’tan beri kayıp olduğunu ve iddialarına göre Hakan Bekar isimli komşularıyla kaçmış olabileceğini iddia ettiler. Hakverdi Bey’in ailesi, daha öncede kendilerine bir ihbar geldiğini ve bu Hakan isimli şahsın Canan’ın peşinde olduğu iddia edilmişti. Ancak aile buna ihtimal vermediğini belirtti.

Gülay Hanım, çocuğu sağ salim teslim ettiğini ve onları seveceğini ancak bu evde kalmalarının olmayacağını belirtti. Bu evde artık huzur olmayacağı için onların başka bir yerde kalmasını tembih etti.

Karısına ihanet eden Akın Bey ve Birlikte olduğu Nurten canlı yayınımızda karşı karşıyalar. Nurten ile Akın’ın aynı lokantada çalıştıkları belirtildi. Akın Bey’in arabayla gelip Nurten’i kaçırdığı belirtildi. Nurten saf ve temiz gönüllü birisi olduğunu ve hafif derece zihinsel engelli olduğu belirtildi.

Esma halinin kötü olduğunu söyledi. Antep’e gitmek istemediğin söyledi ancak boşanması için bir an önce Antep’e giderek işlemleri hızlandırması gerektiği belirtildi. Anne ve baba gözyaşlarına hakim olamadı. Muhammet Ali’nin yanına gitmek istediğini söyledi.

ESRA EROL'DA 20 ŞUBAT PERŞEMBE İZLE

ulusal.com.tr

esra erol Esra Erolda canlı özet 20 Şubat Perşembe