Genel Sağlık Sigortası ve Bağkur prim borcu olanlara müjde

Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur borcu 31 Aralık 2021'e kadar sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek. Konuyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Genel Sağlık Sigortası ve Bağkur prim borcu olanlara müjde

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

Uygulama, devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerinde geçerli olacak.

Prim borcu olan vatandaşlar 31 Aralık 2021 tarihine kadar sağlık hizmeti almaya devam edecek.

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakan Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararı Twitter hesabından paylaşarak, şunları kaydetti:

''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile GSS ve Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlarımız 31 Aralık 2021'e kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecektir.''

# Resmi Gazete # twitter # recep tayyip erdoğan # bağkur # Zehra Zümrüt Selçuk # bakan selçuk # aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı # sağlık hizmetleri # Cumhurbaşkanlığı kararı # bağkur prim borcu # Devlet Hastaneleri # Bağkur borcu # GSS borcu