Vatan Partisi heyeti Milli Eğitim Şûrası'na katılacak

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi, Kamu Bürosu Başkanı Sefa Koçoğlu ve Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi, USMER(Ulusal Strateji Merkezi) Başkanı Şule Perinçek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20. Milli Eğitim Şurası'nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki açılış törenine katılacak.

Vatan Partisi heyeti Milli Eğitim Şûrası'na katılacak

VATAN PARTİSİ BASIN BÜROSU

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi, Kamu Bürosu Başkanı Sefa Koçoğlu ve Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi, USMER(Ulusal Strateji Merkezi) Başkanı Şule Perinçek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20. Milli Eğitim Şurası'nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki açılış törenine katılacaktır.

USMER Başkanı Şule Perinçek ayrıca şuranın ikinci günü ‘Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği’ konusunda ‘Özel İhtisas Komisyonu’ çalışmalarına da katılacaktır.

Vatan Partisi MYK üyeleri; Şule Perinçek ve Sefa Koçoğlu 23 Kasım 2021 Salı günü, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli’ye ziyarette bulunmuş ve Vatan Partisi’nin Milli Eğitim ile ilgili görüş ve önerilerini yazılı olarak iletmişti.

211130 VATAN PARTISI MEB SURA ONERILERI.pdf

# vatan partisi # milli eğitim bakanlığı # cumhurbaşkanlığı külliyesi # şule perinçek # Milli Eğitim Şurası # USMER # ulusal strateji merkezi # vatan partisi heyeti