Gaziantep'teki pitbull saldırısı ile ilgili 3 kişi tutuklandı

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in yoğun bakım tedavisi devam ediyor. Köpeklerin sahibi olduğu belirtilen 3 kişi de tutuklandı.

Gaziantep'teki pitbull saldırısı ile ilgili 3 kişi tutuklandı

Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı, hastanede tedavi görüyor, durumu ciddi. Olayla ilgili 3 kişi cezaevinde.

Gaziantep Beştepe Mahallesi'nde yaşayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı. Ağır yaralandı, hastaneye kaldırıldı. Şimdi yoğun bakımda.

Olay sonrası, köpeklerin sahibi olduğu belirtilen Mustafa Yiğit, Zeynep Can ve kardeşi Zeliha Can ile S.K., M.E. ve sitenin güvenlik görevlisi A.Ç. gözaltına alındı.

Sitenin güvenlik görevlisi A.Ç., S.K. ve M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mustafa Yiğit, Zeynep Can ve Zeliha Can ise 'kasten yaralanmaya sebep olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklananlar sorgulamada, köpeklerin kendilerine ait olmadığını ileri sürdü. Mustafa Yiğit, pitbull köpekleri yavruyken sahiplendiğini belirterek, "Bu köpekleri daha sonra Zeliha ve Zeynep Can kardeşler sahiplenmek istedi, onlara verdim. Köpeklerin sorumluluğu bana ait değil." dedi.

Asiye Ateş'in yoğun bakımda tedavisi bir hafta daha devam edecek, durumuna göre yeni operasyonların yapılacağı belirtildi.

Pitbull köpekler Gaziantep Hayvanat Bahçesi barınağına götürüldü. Aile, köpeklerin sahiplerinin en ağır cezayı almasını istiyor.

# hastane # ​Gaziantep # yoğun bakım # Gaziantep Hayvanat Bahçesi # pitbull # Mustafa Yiğit # Gaziantep haberleri # pitbull saldırısı # asiye ateş # pitbull asiye ateş # pitbull saldırıları