2022 Katar Dünya Kupası

Arjantin'in Dünya Kupası yolculuğu, Lionel Messi, Mbappe, Fransa- Arjantin maç özeti, kaç kaç bitti, dünya kupasını kim kazandı, dünya kupası maç özeti izle

Arjantin'in Dünya Kupası yolculuğu

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı, normal süresi 2-2, uzatma bölümü 3-3 sona eren finalde, Fransa'yı penaltı atışlarıyla yenen Arjantin kazandı.

dünya kupası katar dünya kupası
2022 Dünya Kupası'nın "en"leri belli oldu, Dünya kupasını kim kazandı, dünya kupası messi arjantin, dünya kupası maçları, maç özetleri

2022 Dünya Kupası'nın "en"leri belli oldu

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa finalde Fransa'yı mağlup eden Arjantin ulaşırken, turnuvanın sona ermesinin ardından "en iyiler" de tek tek açıklandı.

dünya kupası
Dünya Kupası'nda finalin adı belli oldu

Dünya Kupası'nda finalin adı belli oldu

Dünya kupası yarı final eşleşmelerinin ikinci ayağında dün akşam Fas ve Fransa karşılaştı. İyi oynayan Fas, maç sonunda galip gelemedi. Fas'ı 2-0’lık skor ile mağlup eden Fransa pazar günü oynanacak dünya kupası finalinde Arjantin'in rakibi oldu.

fifa 2022 Arjantin
Faslı milli takımı Filistin'i unutmadı

Faslı Milli Takımı Filistin'i unutmadı

Fas Milli Takımı, Dünya Kupası'nda İspanya'yı devirerek tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından büyük sevinç yaşayan Faslı futbolcular, Filistin'i de unutmadı.

filistin fifa 2022
Fas İspanya'yı devirdi

Fas İspanya'yı devirdi

Dünya Kupası heyecanı Katar’da tüm hızıyla devam ediyor. 16 turun son karşılaşmalarında Fas, İspanya’yı devirdi. Portekiz, İsviçre’yi gol yağmuruna tuttu. Kupa’da şimdi sıra çeyrek final karşılaşmalarında; turu geçmeyi başaran 8 takım, yarı final için mücadele edecek…

fifa 2022
Brezilya ilk yarıda fişi çekti

Brezilya ilk yarıda fişi çekti

Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde Brezilya ile Güney Kore takımları, Doha'daki Stadyum 974'te karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan Brezilya ilk yarıda 4 gol buldu ve fişi ilk yarıda çekti.

brezilya neymar
Mehmetçik Dünya Kupası'nda "kimyasala karşı" görev alıyor

Mehmetçik Dünya Kupası'nda "kimyasala karşı" görev alıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Savunma Bölüğü, FIFA 2022 Dünya Kupası'nda kimyasal ve nükleer tehdide karşı etkin rol alıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: ''Türkiye ve Katar arasındaki ilişkiler her alanda güçleniyor ve gelişiyor''

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: ''Türkiye ve Katar arasındaki ilişkiler her alanda güçleniyor ve gelişiyor''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katarlı mevkidaşı Al Sani ile ortak basın toplantısında konuştu. Bakan Çavuşoğlu, Türkiye ve Katar arasındaki ilişkilerin her alanda ve her geçen gün güçlenip geliştiğini belirterek, iki ülkenin bölgedeki sorunların barışçıl yollarla çözülmesi için de omuz omuza çalıştığını söyledi.

abd türkiye