Dilan Polat'ın Eski Ortağı Nez Demir kimdir? Nez Demir Estetiksiz Hali!

Son dönemde sıklıkla gündeme gelen Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir kimdir? Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında ismi gündeme gelen Nez Demir nasıl ünlü oldu! Estetiksiz hali gündem oldu! Detaylar yazımızda!

Dilan Polat'ın Eski Ortağı Nez Demir kimdir? Nez Demir Estetiksiz Hali!
Nez Demir kimdir!

Nez Demir kimdir sorusu son zamanlarda cevabı çok merak edilen sorulardan. Dilan Polat'ın arkadaşı Nez Demir nasıl ünlü oldu ve çok daha fazlasını sizler için yazdık!

DİLAN POLAT'IN ESKİ ORTAĞI! NEZ DEMİR KİMDİR!

Son dönemin gündemden düşmeyen ismi güzellik merkezleriyle ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın soruşturması sonucunda bazı isimler ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması sonucu bazı şüpheli isimler hakkında soruşturma kararı alındığını belirtti. 

nez demir kimdir dilan polatla bağı ne

Soruşturma sonucu ismi gündeme gelen isimlerden biri de Dilan Polat'ın eski ortağı ve yakın arkadaşı Nez Demir oldu. Peki Nez Demir kimdir? Nez Demir Kocaeli Gebze'de dünyaya gelmiştir, ancak asıl kütüğü Karadeniz'in incisi Rize'ye dayanmaktadır. 1987 yılında doğan Nez Demir, 36 yaşındadır. Çoğunlukla sosyal medya fenomeni olarak tanınan Nez Demir aslında Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama bölümünü bitirmiştir. Mezun olduğu bölümün yanında Nez Demir aynı zamanda işletme mühendisliğine de devam etmektedir. Yalnızca eğitim alanında değil aynı zamanda sporla da ilgilenmiş olan Nez Demir yaklaşık 7-9 yıl boyunca voleybol oynamıştır. Sizler için Nez Demir kimdir sorusunu yanıtladık. Peki Nez Demir nasıl ünlü oldu? Sizler için aşağıya yazdık!

NEZ DEMİR NASIL FENOMEN OLDU!

Nez Demir kariyerine direkt olarak okuduğu pazarlama bölümüyle devam etmedi. Belirli bir süre bankada çalıştı ancak kariyerine farklı bir yön vermek istemiş olacak ki, sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaya başladı. Bu paylaşımlardan sonra vine çekmeye de girişti. Sosyal medyadaki paylaşımları sürecinde tanınması ve birçok ünlü markadan reklam filmi alması fenomenliğe giden yoldaki en önemli etmenler olmuştur. Bunun yanı sıra Nez Demir'in oyunculuk kariyeri 2018 yılında Facia Üçlü adlı filmde başlamış bunu O İş Bende ve Malazgirt 1071 gibi sinema yapımları takip etmiştir. Aynı zamanda Nez Demir, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı olması ve soruşturmada anının gündeme gelmesiyle son zamanların sıklıkla konuşulan ismi haline gelmiştir.

NEZ DEMİR ESTETİKSİZ HALİ!

Nez Demir'in estetiksiz hali gündem oldu. İşte Nez Demir'in estetiksiz hali

nez demir kimdir fenomen